iPhone Yang MASIH SEDAP Untuk Tahun 2020 ~ 2021

iPhone Yang MASIH SEDAP Untuk Tahun 2020 ~ 2021



Rasa macam dah lama betul tak buat video pasal iPhone kan? Memandangkan kita dah dekat dengan pelancaran iPhone 12 dan Apple Event, video ni khas untuk pengguna iPhone.

Nak beli iPhone/Android, boleh cekidout :

Instagram :
Instagram 2 :
Twitter :
Facebook :
Web :

ALATAN FAIZ GUNA DALAM VIDEO
KAMERA 1 =
KAMERA 2 =
LENS =

BOOM MIC =
CLIP MIC =
WIRELESS MIC =

SOFT BOX LIGHT =
LED TUBE LIGHT =
TRIPOD =
SLIDER =

BUSINESS INQUIRIES
EMAIL : thefaizzainal@gmail.com

source

42 Replies to “iPhone Yang MASIH SEDAP Untuk Tahun 2020 ~ 2021”

  1. Ak yg pkai iphone 6 ni pon tak faham ape yg die cakap😅.. Bnyk benda nk kena bljr psl iphone ni.Ade sorang membe nk bli iphone tp tak tahu nk yg mcm mne?? ade nasihat tak?

  2. Salam..sy mahu tnya..ip 7 plus still relevant ke for 2021-2022.. sebab ada kawan mahu jual..minta pendapat dr tuan..

  3. salam semua, bakpe iphne 4s sy xleh buke wsap doh eh…? sy lame dh gune whtsap phne tu… tpi lpas raye (2021) terus xleh buke whtsap 🙁

  4. bole tak someone tolong explain kenapa android punya camera tak kira la latest macam mana tetap takle cantik macam iphone.. kalau camera dia lawa saya rasa android lagi ramai peminat sebab lagi banyak benda boleh buat

  5. Aku 4 tahun sekali baru tukar hp 🤣 . Dah terbeli iphone 12 pro max tapi rasa mcm sama je . Tetiba rasa menyesal beli 😅

  6. klau tengok streamer gaming tu semua pakat pakai iphone utk main game..tpi jenis berduit tukar slalu boss iphone yg latest utk main game

  7. iphone xmahal pun murah je cuma pertukaran wang asing RM je yang lemah sbbtu harga drab 4 sbb tu iphone popular dkt US sbb harga die murah cuma dkt Asia ni mahal sbb negara kt sini Ekonomi pertukaran mata wang merosot jgn triggered sgt kalau pkai iphone tu budak android ada je kereta ferrari supercar sport car luxury car xpkai pun iphone so jgn berlagak lain la kalau kau mmg kaya the aim is to be rich not look rich

  8. Antara phone android baru dengan iphone second pada tanda harga yang sama,mana lebih berbaloi beli? Tak pentingkan gaming,lebih kepada camera dan ketahanan bateri
    Anyone?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *