HÄR ÄR NYA IPHONE 13 *Unboxing & First Impression*

HÄR ÄR NYA IPHONE 13 *Unboxing & First Impression*FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM:

❥ SUBSCRIBE:
❥ TWITTER:
❥ SOUNDCLOUD:
❥ INSTAGRAM:

Management: robin@blockparty.se
Bokning: henrik@unitedstage.se
Övrigt: anis@blockparty.se

source

38 Replies to “HÄR ÄR NYA IPHONE 13 *Unboxing & First Impression*”

  1. iPhone 6s har jag men om jag fick välja skulle jag vilja ha 13 mimi för jag vill inte ha en big shungus telefon

  2. och ett tips så bör du testa andra mobiler så att du faktist kan veta att iphone 13 pro max e bättre för jag menar jag tror att huawei skulle lätt spöa apple eller samsung för den delen sen har du oneplus som har grym prestanda och därflr så tror jag att du måste göra en real reawiew för just nu så tror minst 50% av dina följare på detta o kanke blir lurade bara för att du säger det exakta som apple sa i sin relese event

  3. det här är bara tråkigt du har inte gjort en ända rewiew av någon annan mobil ändå så kan du säga att detta är bra när du inte ens vet något om nån annan lur så sorry mate men detta är så tråkigt

  4. Min iPhone 8 är jätte dålig den håller inte en dag får ladda hela tiden. Men igår beställde jag eller mina föräldrar iPhone 13 en rosa

  5. Hur snabbt den går sönder eller hur länge du kan ha den utan att du känner att den har blivit lite dålig

  6. Har den nya SE och efter an vanlig dag i skolan (+30min buss fram och tillbaka) så brukar jag ha ungefär 30% kvar! Men efter en helgdags användning brukar den dö runt 5-6

Leave a Reply

Your email address will not be published.