115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött

Google map 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google De 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google JP 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google FR 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google CO UK 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google IT 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google ES 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google PL 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google NL 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google CA 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google BR 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google SA 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google AU 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google Co IN 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google RU 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google CZ 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött Google VN 115. Debrecen Airport: reptér a kulisszák mögött600 ezer utas, 14 úti cél. Egy regionális repülőtér, ami egymás után döntötte meg a rekordokat az elmúlt évben. Hogyan zajlik a menetrendszerű járatok kiszolgálása és felkészítése Debrecenben? Mi mindent rejtenek az egykori katonai hangárépületek a cikk-cakkos gurulóút mellett? Mikor landoltak belföldi utakat teljesítő repülőgépek az itteni betonon?

Új futópálya, új terminál. Milyen fejlesztések várhatók a jövőben a cívis város légikikötőjében? Mi lesz az évek óta használaton kívüli, katonai gépekre méretezett régi pályával?

Egy regionális reptér hétköznapjai. Hogyan működik a tájékoztató szolgálat az irányítótoronyban, milyen tiltott eszközök kerülnek elő az utasok bőröndjéből, és mi mindent őriznek a talált tárgyak osztályán? Ezt is megmutatják a Debrecen Airport munkatársai! (Szerkesztő: Kránitz Balázs)

source

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *